PATRIMONI NATURAL
buscador

MIRADOR DE SES ÀNIMES. La millor posta de sol

lineasVegeu rutes relacionades lineasTornarlineasimprimirlineasenviar a un amiclineas
Mirador de Ses Ànimes
MIRADOR DE SES ÀNIMES
Al municipi de Banyalbufar hi ha l'esplèndid Mirador de Ses Ànimes, coronat per una torre de defensa, la Torre des Verger, de Ses Ànimes o sa Talaia, dalt d'un impressionant penya-segat. Va ser construïda el 1579 per defensar la costa i el poble de les incursions pirates, amb els diners assignats pel Gran i General Consell.

Des d'aquest lloc inspirador, es poden contemplar imatges espectaculars de la costa nord de Mallorca, i els dies clars fins i tot el cap més occidental de l'illa de Sa Dragonera. Gaudir d'una posta de sol des d'aquesta talaia és commovedor, un dels millors regals de la naturalesa.

A finals del XIX, la torre passà a ser propietat privada. Fou restaurada el 1995 pel Govern Balear, i avui està catalogada i declarada Bé d'Interès Cultural. És un referent emblemàtic de Banyalbufar, i un dels més representatius de la costa de Mallorca.
  • Dades d’interès

Mapa

  • Adreça i dades de contacte
Banyalbufar
  • Com arribar-hi? Google

Amb cotxe: Carretera Palma-Valldemossa (Ma 1110), i des de Valldemossa agafar la direcció a Banyalbufar (Ma 10).

Transport de les Illes Balears.
Informació TIB: 971 177 777
Telèfon gratuït d’atenció al públic: 900 177 777
Palma: C/ Eusebi Estada, 28
http://tib.caib.es/  

  • Imprescindible a la zona

Sa Baronia. És l'edifici civil més important de Banyalbufar, bell exemple de l'arquitectura del segle XVI. Té un bonic pati amb un arc rebaixat.

Es Port des Canonge. Encisadora platja de còdols amb antic port de casetes per a petites embarcacions, envoltada d'un bell pinar. Disposa de restaurant.

  • Enllaços d’interès

Vegeu oficines d’informació turística

  • Web externes

www.ajbanyalbufar.netlineasTornarlineasimprimirlineasenviar a un amiclineas
Vegeu rutes relacionades


PATRIMONI A LES ILLES BALEARS · Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), Conselleria de Turisme i Esports · Illes Balears Institut d'Estudis Balearics Illes Balears