PATRIMONI NATURAL
buscador

CALA SAONA . Bellesa al sol

lineasTornarlineasimprimirlineasenviar a un amiclineas
Cala Saona
CALA SAONA

Cala Saona és una de les platges més belles de Formentera. Situada a l'oest de l'illa, és una cala tancada, envoltada de muntanyes, pinars i dunes. Té 140 m de llarg i 200 m d'ample.

Des d'aquesta platja d'ambient familiar es pot caminar fins als penya-segats de Punta Rasa, a uns 10 minuts de la platja. I les vistes des de l’arena són immillorables: es pot contemplar la costa de Punta Pedrera i l'illa d'Eivissa.

Els fons marins, com pertot Formentera, són rics en Posidonia, i amb una careta de busseig es pot veure la multitud de peixos que hi viuen.
  • Dades d’interès

Mapa

  • Adreça i dades de contacte
Formentera
  • Com arribar-hi? Google

L'Ajuntament de Formentera ha editat un fullet en què es proposen recorreguts senyalitzats per realitzar amb bicicleta per tota l'illa.
www.formentera.es
  • Imprescindible a la zona

Camí de Cala Saona. Uneix Porto Salè amb Cala Saona, i pot recórrer-se a peu o amb bicicleta. Transcorre per zones rurals, clapada de camps de conreu i arquitectura popular.

Penya-segats de Punta Rasa. Des de Cala Saona es pot accedir a peu als penya-segats de Punta Rasa, en una excursió de a penes 10 minuts.

  • Enllaços d’interès

Vegeu oficines d’informació turística

  • Web externes

www.caib.es
www.turismoformentera.com/enf/index.jsplineasTornarlineasimprimirlineasenviar a un amiclineas


PATRIMONI A LES ILLES BALEARS · Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), Conselleria de Turisme i Esports · Illes Balears Institut d'Estudis Balearics Illes Balears