ESPAIS CULTURALS
buscador

CAN MARQUèS, MUSEU CASA SENYORIAL

lineasTornarlineasimprimirlineasenviar a un amiclineas
Can Marquès, Museu Casa Senyorial
CAN MARQUèS, MUSEU CASA SENYORIAL
Can Marquès és l’únic casal senyorial que es pot visitar a Palma de Mallorca, documentat des del segle XIV. Es troba en ple centre històric de la ciutat.

Les seves dependències mostren decorats originals i donen una visió impressionant de l’estil de vida i usos privats de l’alta burgesia palmesana entorn del 1900. Ha conservat els seus espais intactes des de la seva última reforma, el 1906, fins avui dia. Un profund estudi d’investigació i un meticulós procés de restauració, dut a terme per diversos equips especialitzats, han recuperat els paviments, les pintures, les fustes, els papers de paret i un llarg etc., per tornar a Can Marquès el prestigi que es mereix.


  • Dades d’interès

Mapa

  • Nom del Centre

Can Marquès, Museu Casa Senyorial

  • Adreça i dades de contacte

Carrer de Zanglada, 2-A
Palma
Tel.: 971 716 247
www.canmarques.net

  • Especialitat

Museu casa senyorial

  • Com arribar-hi? google

Dilluns a divendres: 10 - 15 h.
Dissabtes, diumenges
i festius, visites concertades
(mín. 30 persones).

  • Preu

Visita guiada: 6 €
Visita vip: 15 €
Visita Xocolata amb Història: 15 €
Experiència gastronòmica d’Interès Cultural: 24 €

  • Característiques tècniques

Actualment està ambientada segons el gust de principi de segle XX, el mobiliari s’ha pogut realitzar gràcies a la recuperació d’objectes originals, així com a l’adquisició de peces que es corresponien amb les descripcions de l’últim inventari efectuat el 1965. Panells narratius informen sobre les funcions dels diferents espais i aspectes interessants de la vida quotidiana d’antany. Interpretacions d’art contemporani complementen aquest espai expositiu únic.
lineasTornarlineasimprimirlineasenviar a un amiclineas


PATRIMONI A LES ILLES BALEARS · Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), Conselleria de Turisme i Esports · Illes Balears Institut d'Estudis Balearics Illes Balears