ESPAIS CULTURALS
buscador

CAN ALCOVER ESPAI DE CULTURA

lineasTornarlineasimprimirlineasenviar a un amiclineas
Can Alcover Espai de Cultura
CAN ALCOVER ESPAI DE CULTURA
L’obra poètica de Joan Alcover Maspons (Palma 1854-1926) és molt extensa; autor de la lletra de «La Balanguera», l’himne de Mallorca, poemes com «Desolació», «La relíquia» o «La Serra», entre altres, és un referent essencial dins la poesia escrita en català. Joan Alcover és, junt amb Miquel Costa i Llobera, promotor de l’Escola Mallorquina i referent de les generacions posteriors de poetes de l’illa. El 1968, Pau Alcover de Haro, fill de Joan Alcover i membre fundador de l’Obra Cultural Balear, va deixar en herència a aquesta entitat, perquè fos la seu institucional, la casa on el poeta va compondre la seva obra i on va morir.


  • Dades d’interès

Mapa

  • Nom del Centre

Can Alcover Espai de Cultura

  • Adreça i dades de contacte

C/ Sant Alonso, 24. 07001
Palma
Tel.: 971 729 446
Fax: 971 425 240
e-mail: canalcover@ocb.cat

  • Especialitat

Aportació mallorquina a la llengua catalana des de Ramon Llull fins a Joan Alcover.

  • Com arribar-hi? google

Dilluns a divendres: 10 - 14 h. / 17 - 19 h.

  • Preu

Gratuït.

  • Característiques tècniques

Can Alcover contempla tres tipus d’usos: la seu institucional de l’OCB, la Casa Museu de Joan Alcover i el centre d’activitats culturals. La casa museu reprodueix la sala de tertúlies i el despatx del poeta, escenaris que ens permeten aproximar a l’època en què va viure Joan Alcover i al seu univers creatiu.
lineasTornarlineasimprimirlineasenviar a un amiclineas


PATRIMONI A LES ILLES BALEARS · Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), Conselleria de Turisme i Esports · Illes Balears Institut d'Estudis Balearics Illes Balears