BALEARSCULTURALTOUR

Explorar un indret i conèixer-ne els seus racons i el seu passat és una experiència d’allò més positiva i enriquidora tant pels qui hi resideixen com pels qui el visiten per primer cop. Les Illes Balears no en són una excepció, és més, representen una destinació turística de primer ordre pel seu interès paisatgístic i històric i la seva agradable climatologia.

Si us agrada conèixer a fons els llocs que visiteu us convidem a connectar d’una manera diferent amb l’arxipèlag. Al portal www.balearsculturaltour.com hi trobareu la informació més completa de totes les activitats que podreu dur a terme a les Illes, rutes, visites a museus i galeries, conèixer els calendaris de fires i mercats, de festes i tradicions, gaudir de la gastronomia, dels espais naturals, de la nostra fauna, de monuments que abarquen des de la prehistòria fins als nostres dies, personatges que han marcat el nostre devenir històric i, com no, tota l’actualitat i les recomanacions que us podem fer a cada època de l’any.

Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera;  són un autèntic ventall de possibilitats i aquest portal esdevé una eina indispensable per a no perdre’n detall en la vostra estada en aquesta destinació turística tan màgica com sorprenent.PATRIMONI A LES ILLES BALEARS · Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), Conselleria de Turisme i Esports · Illes Balears Institut d'Estudis Balearics Illes Balears