DESTACATS
    buscador

ILLES BALEARS

Música a escenaris únics

MúSICA A ESCENARIS úNICS.
Festivals i concerts

Mallorca
Durant tot l’estiu, les cites amb la cultura congreguen els melòmans als llocs més espectaculars del patrimoni balear. Músiques de totes les tendències omplen de màgia escenaris que ja són, per si mateixos, tot un espectacle.
Així, els festivals clàssics com el Festival de Música de Bellver (juliol) o les Serenates d’estiu (agost) tenen lloc en el castell de Bellver; el Festival Chopin (agost), en el claustre de la Cartoixa de Valldemossa; el Festival de Deià, en la finca de Son Marroig; i el Festival de Pollença en el claustre de Sant Domingo. Gaudir d’una nit de jazz també és possible en llocs com sa Pobla (agost), Alcúdia (setembre) o en l’inigualable Dalt Vila d’Eivissa, que acull l’Eivissa Jazz a finals d’estiu. En el claustre de l’Ajuntament d’Eivissa també es pot gaudir, aquest mateix mes, de les inoblidables Nits d’Òpera d’Eivissa.

Així mateix, en la comarca de llevant mallorquina es programen festivals com el ‘Sent el patrimoni d’Artà’, que engloba el Festival Antoni Lliteres (juliol i agost) i el conegut ‘Cool Days Festival’ (setembre), o les Serenates d’estiu de Cala Rajada que se celebren en els jardins de Sa Torre Cega.
PATRIMONI A LES ILLES BALEARS · Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), Conselleria de Turisme i Esports · Illes Balears Institut d'Estudis Balearics Illes Balears